Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  Workshop

  Thema: Betekenis van Gentle Teaching voor de begeleider

  Titel: Gentle leiderschap: hoe professionele begeleiders liefdevol en verbonden kunnen zijn zodat ze de mensen die ze helpen geliefd en verbonden kunnen laten voelen.

  Wat vraagt het van een leidinggevende om zorgverleners te helpen zich liefdevol en verbonden te voelen? Hoe creëert een leidinggevende de ruimte waarin zorgverleners zich veilig en geliefd kunnen voelen, zodat ze zelf ook liefdevol en verbonden kunnen zijn met anderen?

  ‘Hoewel de kwetsbaarheden van zorgverleners, en de externe dreigingen voor hun welzijn in velerlei opzichten niet te vergelijken zijn met de mensen waar ze voor zorgen, is het belangrijk dat de zorgverleners hun eigen kwetsbaarheden kennen voor ze om leren gaan met de kwetsbaarheden van de mensen die zorg krijgen”

  Het is belangrijk dat zorgverleners manieren krijgen aangeboden om naar zichzelf te kijken en de zoeken naar manieren om zich veilig, geliefd, liefdevol en verbonden en gewaardeerd te voelen. Wat kan de leidinggevende doen om hierbij te helpen en ruimte te creëren die zorgverleners nodig hebben om een stapje terug te kunnen doen om te onderzoeken hoe het met ze gaat en wat ze nodig hebben? Hoe creëert een leidinggevende een sfeer en een focus gericht op voortdurend geliefd en verbonden zijn.

  Taal: engels

  Vivi Skou

  Denemarken

   

  Vivi is al 15 jaar leidinggevende van een wooneenheid en mentor Gentle Teaching. Oorspronkelijk was ze 30 jaar geleden opgeleid als sociaal pedagoog. Ze heeft een diploma pedagogiek en leiderschap/management. Ze is ook baby-therapeut en heeft een trainersopleiding gevolgd. Vivi geeft al vele jaren trainingen aan begeleiders over verschillende onderwerpen, zoals Gentle Teaching, levensverhalen, ontwikkelingspsychologie, werken met waarden, psychiatrie en pedagogiek, baby therapie en leiderschap.

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image