Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  Het programma

  Plenaire presentaties

  De conferentie start op maandagochtend 1 oktober met een plenaire bijeenkomst en wordt op woensdagmiddag 3 oktober afgesloten met een plenaire bijeenkomst. De presentaties tijdens de plenaire bijeenkomst zijn in het Engels of in het Nederlands. Er is een tolk Engels-Nederlands aanwezig. 

  Workshops

  De andere dagdelen worden gevuld met workshops en/of plenaire bijeenkomsten waarin op specifieke onderwerpen wordt ingegaan en waar meer mogelijkheden zijn voor onderlinge interactie en interactie met de inleiders. Er wordt voor gezorgd dat er altijd een goede verdeling is tussen workshops die in het Engels gegeven worden en workshops in het Nederlands. Mensen die niet zo goed zijn in Engels kunnen dus volop aan hun trekken komen. Ook zullen we sommige Nederlandse inleiders, afhankelijk van het onderwerp van hun workshop, vragen deze eenmaal in het Nederlands te doen en eenmaal in het Engels.

  Vraag en antwoord

  Tijdens iedere workshopronde is er ook een ruimte waar in een klein gezelschap van maximaal 8 personen vragen kunnen worden gesteld aan ervaren trainers over individuele casu├»stiek. 

   

   

   

   

   

   

   

   

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image