Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  Deelname kosten

  De kosten voor deelname aan de conferentie zijn € 375 er persoon voor de drie dagen. Dit is inclusief de lunches en koffie en thee tijdens de pauzes.
  De kosten voor deelname aan een afzonderlijke dag bedragen € 145 per persoon per dag.
  Studenten die ingeschreven staan bij een MBO, HBO, of universiteit betalen € 70 per dag. (wel even een kopie van de studentenkaart mailen naar aanmelden@gti2018.nl )   

  Passe partout

  Als drie mensen hun deelname willen spreiden over de drie dagen kan een passe partout genomen worden.  De kosten hiervan zijn gelijk aan de kosten voor een gewone inschrijving. Als bij inschrijving al bekend is dat wie op welke dag gebruik zal maken van de passe partout, kunnen we tijdig voor de juiste naambadges zorgen. Vul dan in het betreffende vak in het formulier de namen in van de mensen die gebruik maken van het passe partout.

  Diner op dinsdagavond

  Het is goed gebruik bij onze jaarlijkse internationale conferenties om op de tweede dag van de conferentie een 'social dinner' aan te bieden voor de gasten. De kosten van het 3-gangen menu bedragen € 32,50 per persoon en zijn niet inbegreen bij de prijs van de conferentie. Bij aanmelding voor de conferentie kunt u zich apart opgeven voor het diner.

  Aanmelding

  Met onderstaand formulier kunt u 1 persoon aanmelden of 1 passe partout. Controleer svp of de betaling goed wordt afgerond.

  Als u voor een instelling een groot aantal deelnemers wilt aanmelden kunt u een een email sturen met de namen van de deelnemers naar aanmelden@gti2018.nl . In de mail graag per deelnemer de naam, rol/functie en zo mogelijk emailadres vermelden. U ontvangt dan een factuur op het door u opgegeven factuuradres voor de totale aanmelding.

   

   

  Geef een waarde voor Naam.
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Geef een waarde voor Naam.
  is geen geldig e-mail address.
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

   

   

   

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image