Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  MetteEgede wwwMette Egede

  Denemarken

  Mette Egede werkt sinds 19 jaar als hulpverleenster. Ze gelooft in mensen en dat een benadering die gericht is op het individu het gebruik van hun kracht er wezenlijk toe doet. Gecombineerd met Gentle Teaching geeft dit mensen hoop en voelen ze zich goed.

  Workshop

  samen met Helle Fau Frandsen

  Thema: Gentle Teaching en andere methodieken
  Titel: Gentle Teaching Paspoort

  Een Gentle Teaching paspoort biedt een gemeenschappelijke taal over individuele mensen en hun kracht. Het is behulpzaam bij het gebruik van Gentle Teaching bij mensen met beperkte communicatiemogelijkheden. Een Gentle Teaching paspoort geeft de mensen een gevoel van samenhang.

  De combinatie van Gentle Teaching met Positieve Psychologie geeft meer mogelijkheden om mensen met beperkte communicatiemogelijkheden zich veilig en verbonden te voelen. Als je je richt op hun kracht voelen ze zich geliefd en gewaardeerd, en door van de kracht gebruik te maken voelen ze zich belangrijk in hun omgeving / de samenleving.

  De presentatie bestaat uit 3 delen:

  Het eerste deel is de theorie. Het tweede deel behandelt hoe je een paspoort maakt en hoe we gekomen zijn tot het ontwerp, en het derde deel gaat over de ervaringen met het gebruik van het paspoort in het dagelijks werken.

   

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image