Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  Elva Hjálmarsdóttir

  elva hjalmarsdottirIJsland

  Elva presenteert de teed talk samen met acht collega’s met wie ze al vanaf begin 2018 bezig is met de voorbereiding.

  Elva is directeur van 7 appartementen waar mensen met een beperking zelfstandig leven. Haar opleiding is psychologie, disability studies en een certificering als docent. Ze is 32 jaar en werkt met mensen met een beperking sinds 2009. Ze heeft de Mentor 1 en mentor 2 cursus gevolgd en is daardoor zeer geïnspireerd.

  Ted Talk

  Thema: Dagelijkse praktijk van Gentle Teaching
  Titel: hoe Gentle Teaching ons dichter bij elkaar bracht

  In deze ted-talk laten we zien hoe we Gentle Teaching op een professionele manier geïntegreerd hebben in ons werk. We laten video’s en foto’s zien van ons werk met de mensen. Aan het eind van de talk willen we kijken of er mensen zijn die interesse hebben in internationale samenwerking en uitwisseling tussen landen.

  In het eerste deel laten we zien hoe Gentle Teaching op een effectieve manier geïntegreerd is in ons werk, hoe de gemeente met deze benadering instemde en hoe we er een professioneel kader aan gaven met bijv morele richtlijnen en posters. We laten iets zien van ons implementatieplan.

  In het tweede deel gaan we in op het samen zijn en hoe we onze werkwijze aangepast hebben. We praten over ‘onafhankelijk wonen’ en hoe wij daar ondersteuning aan kunnen bieden.

  In het derde deel vertellen we het verhaal van een vrouw die meer zin in het leven ontwikkelde nadat we met Gentle Teaching gingen werken

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image