Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  charlesCharles Woodard

  Verenigde Staten

  Dr Charles Woodard is directeur/oprichter van Seed Consultation Services, LSS. Zijn adviesbureau richt zich op het sterker maken van mensen die geconfronteerd worden met diverse levensuitdagingen en daar moeite mee hebben. Hij zaait ‘zaadjes van meesterschap’ door het delen van informatie, strategische interventies en specifieke doelgerichte activiteiten.  Hiermee wil hij anderen helpen boven alle stormen uit te vliegen als een adelaar, onder het motto: zaaien stelt anderen in staat boven zichzelf uit te stijgen.

  Charles Woodard is een gecertificeerd mentor/trainer Gentle Teaching die door John McGee zelf is getraind. Voor zijn promotieonderzoek onderzocht hij de effectiviteit van Gentle Teaching in het werken met mensen met Special Needs in het Midlands Center in Columbia, SC.

  Door de combinatie van zijn opleidingsachtergrond, uiteenlopende werkervaringen en levenservaringen is hij in staat zijn doel te realiseren: Het zaaien van zaadjes van kracht, vriendelijkheid, kennis en succes in anderen.  

  Workshop

  Thema: dagelijkse praktijk van Gentle Teaching

  Title: Gentle Teaching in de school

  Deze dynamische en interactieve workshop maakt leraren die met Gentle Teaching werken krachtiger. Hierdoor kunnen ze meer tijd besteden aan les geven en minder aan het omgaan met moeilijk begeleidbaar gedrag. Als gevolg hiervan zullen de leerlingen meer leren dan anders.

  Charles geeft veel voorbeelden uit de praktijk hoe Gentle Teaching geïntegreerd kan worden in de dagelijkse routines en houding van de leerkracht. Hierdoor lijkt het eenvoudig, en tegelijk zeer stimulerend voor de leerkracht om de principes van Gentle Teaching te omarmen.

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image