Internationale conferentie 2018

  Verbondenheid

  de liefdevolle professional

  arjetteArjette Lankreijer

  Nederland

  Arjette is Orthopedagoog Generalist met meer dan 13 jaar ervaring in de intramurale zorg voor mensen met een verstandelijke handicap en bijkomende lichamelijke, zintuiglijke of psychische problemen. Ze is ook moeder en ervaart zelf hoe haar handen, aanwezigheid, stem en ogen invloed kunnen hebben op het zorgen voor mensen die in een afhankelijkheidsrelatie zitten. Ze is jaren geleden in haar werk al in aanraking gekomen met Gentle Teaching, heeft congressen bezocht en herkent de zoektocht naar het evenwicht in de wederzijdse afhankelijkheid. Vanuit haar opleiding en ervaring ziet ze dat onze cliƫnten ons nodig hebben maar wij ook onze cliƫnten. Ze wil werken vanuit de verbinding met mensen en ziet dat in de relatie die er ontstaat, er mogelijkheden tot ontwikkeling, groei en gezondheid ontstaan.

  Daarnaast ziet  ze bij begeleiders de worsteling tussen de dagelijkse praktijk en het Gentle willen werken. Het in gesprek blijven over dit spanningsveld en uiteindelijk de kleine stappen die we met elkaar maken, zijn de mooiste stappen die we met elkaar maken kunnen.

  Workshop

  Thema: Wetenschappelijke perspectieve op Gentle Teaching
  Titel: Werking van het brein een aanraking

  Wat gebeurt er bij stress? Hoe werken je hersenen en hoe kunnen we daar als professional invloed op uitoefenen wanneer we onze tools van Gentle Teaching bewust gebruiken? 
  Wat gebeurt er met ons als we stress hebben? Hoe zouden we de werking van Gentle teaching kunnen verklaren.

   

   

  NIEUWSBRIEF & WEBSITES

  Als je de speciale conferentie nieuwsbrief
  wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.   

  Aanmelden

   

  www.gentleteaching.nl

  www.gentleteaching.com 

  CONTACT

  Stichting GENTLE TEACHING
  Bremmerlaan 3
  3431 GV Nieuwegein
  tel. 0655161136
  email: info@gti2018.nl

   

  Image
  Image
  Image